Om AquaVilla

AquaVilla
- nära på riktigt

Har du någon gång vaknat upp så där riktigt nära havet, blickat ut, tagit ett djupt andetag och känt dig närvarande just här, just nu? Drömmer du om ett hus vid havet där du kan öppna dörren och välkomna havsbrisen in i ditt hem, in i ditt liv? Tänk dig ett hem att längta till, ett hem där du kan koppla av, luta dig tillbaka och lyssna till vågornas brus. En plats där du lägger dina bekymmer åt sidan och njuter av stunden. Med AquaVilla får du ett toppmodernt, underhållsfritt boende med ett unikt läge. Livet är gott. Låt oss få visa dig. Tillsammans skapar vi ditt drömboende.

AQUAVILLA – FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

Idéerna som ligger till grund för AquaVilla har utvecklats av Richard Bergström. Bolaget bildades år 2000 då de första åtta AquaVillorna producerades och såldes i snabb takt. I samband med Bo01 producerades fyra st, vilka finns i bruk på Pampas Marina.

Affärsidén är att tillverka och sälja flytande hus av hög kvalitet för boende samt att medverka till att skapa byggrätter. Produkten tillverkas i Sverige. Bolaget ägs av privatpersoner. Företaget har erfaren och genuin kompetens av att skapa tekniska innovativa lösningar och attraktiva marina helhetsmiljöer.

Företaget har utvecklat och förfinat produkten genom åren och efterfrågan är stor. Produktionen av nya AquaVillor är nu i full gång. Det viktiga arbetet med exploatering för att hitta nya områden och platser är också prioriterat.

För alla som är intresserad av att se AquaVillor i sin naturliga miljö så finns ett visningshus i Västervik och flertalet AquaVillor i bruk på Pampas Marina i Solna.

“Drömmer du om ett hus vid havet där du kan öppna dörren och välkomna havsbrisen in i ditt hem, in i ditt liv? Med AquaVilla får du ett toppmodernt, underhållsfritt boende med ett unikt läge”